Siemens Healthineers Ultrasound

 

Najnoviji ultrazvučni sustav visokih performansi - ACUSON Juniper ™ - predstavlja kompletno rješenje tj. “Sve ono što trebate” u Vašoj svakodnevnoj praksi. Ovaj moderni sustav povezuje “Savršen oblik sa savršenom funkcionalnošću”. Dodatni pomični monitor olakšava upravljanje uređajem, a ukupno pet aktivnih priključaka za sonde te široki glavni monitor pomičan u svim smjerovima isto kao i osvijetljena kontrolna ploča povećavaju fleksibilnost ovog uređaja u svakodnevnom radu. Skoro bešuman sustav postiže savršenu kvalitetu slike uz izbor od 16 sondi. Sve detalje možete otkriti u brošuri ACUSON Juniper koju prilažemo na desnoj strani.

Siemens Healthineers, jedan od najvećih proizvođača medicinske opreme u svijetu, sinonim je za inovativne i pouzdane uređaje koji uz servis i vrhunsku uslugu daju cjelokupno rješenje za vrlo preciznu dijagnostiku.
Siemens Healthineers u Hrvatskoj danas osigurava prodaju, montažu, instalaciju, održavanje i servisiranje cjelovitog medicinskog programa Siemens Healthineers. U suradnji sa Siemens Healthineersom uvjerit ćete se u visoku kvalitetu naše kompletne usluge.